facebook

У Франківську оштрафували керуючу супермаркетом «ВелМарт» за порушення правил карантину

У середу 15 квітня, Івано-Франківським міським судом було розглянуто адміністративну справу, щодо керуючої івано-франківським магазином «ВелМарт». На вказану особу працівниками Національної поліції, 31 березня 2010 року було складено адміністративний протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил щодо карантину людей).



Суд встановив, що 31 березня 2020 року о 12 год. 00 хв., вказана особа, будучи керуючим магазину «ВелМарт», що по вул. Коновальця, 221 в м. Івано-Франківськ, при роботі з продуктами харчування не забезпечила захист продуктів харчування пластиком або поліетиленом, чим не виконала вимог спецкомісії та вчинила правопорушення, передбачене ст. 44-3 КУпАП, інформують в Івано-Франківському суді, пише Голос-Інфо з посиланням на Фіртку.

В засіданні керуюча пояснила суду, що у вказаний час відбувалася викладка товару, але її слова не в повній мірі знайшли своє підтвердження у відео, яке було надане працівниками Національної поліції.

Дослідивши усі надані докази Івано-Франківський міський суд постановив визнати керуючу магазином «ВелМарт» винною у адмінправопорушенні за ст. 44-3 КУпАП та наклав на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу тридцять чотири тисячі гривень.

Апеляційна скарга на вказану постанову може бути подана до Івано-Франківського апеляційного суду протягом 10 днів з дня винесення постанови.

Читайте також:  Наказ “головного”: у Франківську охоронець не пропустив машину з хворою дитиною до лікарні (відеосюжет)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.