facebook

“Вона задихалась, почався інфаркт”: на Тернопільщині важкохвору жінку відмовились приймати усі лікарні

Згодом у жінки підтвердили коронавірус.



У Монастириському районі Тернопільської області критична ситуація через коронавірус: місцева лікарня не може приймати хворих на інші недуги пацієнтів, а сусідні райони відмовляються лікувати людей.

Про це пише ternopoliany.te.ua.

Так, Вікторія Середюк розказала, що її бабусі раптово стало погано. Родичі викликали їй швидку допомогу. Медики вирішили, що жінку потрібно терміново госпіталізувати та прийняли рішення вести її у сусідню лікарню, в Бучач. Проте тем, коли почули, що до них везуть жінку із “коронавірусного” регіону, заявили, що нікого не прийматимуть. Пенсіонерку привезли додому. Сімейний лікар призначила хворій лікування вдома.

Проте через три дні їй стало погано. Медики із швидкої допомоги діагностували у хворої передінфарктний стан. Лікарі почали обдзвонювати медичні заклади, проте лікарні в Бережанах, Підгайцях, Бучачі, Тернополі, Чорткові відмовились приймати важкохвору. Працівники “швидкої” три години шукали медичний заклад, куди можна відвести жінку. Згодом жінку госпіталізували у Борщів, що за сто кілометрів.

Там хвора здала тест на коронавірус. У неї підтвердили захворювання.

Читайте також:  Вакцина від коронавірусу дає довгий імунітет - але є "але"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.