facebook

Молитва за Україну: DZIDZIO з симфонічним оркестром потужно виконав “Духовний гімн країни”

Відомий український виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) виконав “Духовний Гімн України” на слова “Боже великий, єдиний” (“Молитва за Україну”) Олександра Кониського.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, прем’єра відбулася в неділю, 12 квітня. Відео опубліковано на YouTube-каналі співака.

“Молитву за Україну” Михайло Хома виконав разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів. Робота тривала в київському Будинку звукозапису, єдиному місці в Україні, де можна одночасно записати більше сотні музикантів та хористів.

Як зазначається, ідея записати “Духовний Гімн України” прийшла співаку під час роботи над Державним Гімном України. “Робота над «Молитвою» завершилася в особливий день — на Благовіщення.

Режисером відео став давній друг Михайла — Володимир Шурубура. Основною локацією було обрано визначну пам‘ятку історії та духовності Софіївський собор (Софія Київська), місце особливої духовної сили захисту народу України.
«Молитва за Україну» — це неземна надпотужна сила, яка допоможе усім українцям перейти ці непрості часи, що зараз випали на долю України і всього світу”, – поділився деталями своєї праці Михайло Хома.



Нагадаємо, раніше DZIDZIO (Михайло Хома) блискуче виконав гімн України перед матчем “жовто-блакитних” з Литвою. Матч відбувся в Харкові на ОСК «Металіст» і завершився з рахунком 2:0 на користь команди Андрія Шевченка. Перед матчем під гімн України у виконанні Михайла Хоми (Dzidzio) фанати на стадіоні встали і співали всі разом головну пісню країни, при цьому тримаючи в руках національні прапори.

Читайте також:  “Мій брат Ілля теж потрапив до лікарні – його нудило і…”: Лікарі відмовляються показувати результати аналізів дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.