facebook

«Я задихаюся, я задихаюся»: дівчина померла на похороні мами, яка пішла з життя від коронавірусу

В англійському місті Атерстон, графство Ворвікшир, дочка померла на похоронах матері, яка померла від коронавірусу. Про це повідомляє видання Daily Mail.



Похорон 63-річної Джулі Мерфі (Julie Murphy), зараженої коронавірусною інфекцією, проходив на кладовищі Атерстони. Під час похоронної служби у її 32-річної дочки Лори Річардс (Laura Richards) стався серцевий напад. Люди спробували допомогти Лорі, але реанімувати її так і не вдалося.

За словами Седі, 45-річної зведеної сестри Лори, коли труну з покійною опускали в могилу, Лора почала повторювати: «Я задихаюся, я задихаюся», тримаючись руками за груди. «Моя дочка сказала їй сісти, після чого накинула на неї пальто. Лора ледь могла говорити і продовжувала задихатися, – розповіла Седі. – Священик теж намагався врятувати їй життя, але ми вже нічого не могли зробити. У неї стався важкий серцевий напад ».

Джулі Мерфі померла в лікарні 15 березня від пневмонії COVID-19. Її поховали поруч з чоловіком Кевіном, який помер в 2012 році. 8 квітня Лору поховали поруч з їхніми могилами. У зв’язку з обмеженнями через епідемію на церемонію допустили тільки п’ятеро осіб.

Читайте також:  У Михайла Саакашвілі новий Мерседес

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.