facebook

“Ридала і благала забрати в лікарню”: жінка розповіла, як її чоловік помер від коронавірусу (фото)

Днями у Києві від коронавірусу помер 30-річний Кирило В’юшин. Його дружина Валерія у своєму “Інстаграмі” від першого до останнього дня розповідала, як перебігає хвороба і як чоловіка рятують медики.



Так, 19 березня Кирилу визначили діагноз: двостороння пневмонія. Тоді його поклали в реанімацію та підключили до апарату ШВЛ.

Валерія розповідає, що перед цим у чоловіка впродовж 5 днів була температура за 40 градусів і страшний кашель. Сім’я тричі викликала карети “швидкої”, зокрема й приватну, проте медики не змогли зрозуміти, наскільки складна ситуація. Навіть на останній виклик медики наполегливо радили залишати чоловіка вдома і давати йому противірусні препарати. За словами дівчини, вона таки домоглася госпіталізації і проведення томографії: там і стало зрозуміло, що у чоловіка вже двостороння пневмонія.

https://www.instagram.com/p/B-o_5noJGiF/

В’юшина писала, що чоловіка впродовж двох днів рятували всіма можливими засобами. Тест на коронавірус спершу показав негативний результат і це не давало їй впасти духом.

24 березня чоловіка з підозрою на коронавірус перевезли в Інститут серця. Учора, 6 квітня, він помер – таки від коронавірусу.

https://www.instagram.com/p/B96QdWNJCcP/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Пневмония – самое страшное осложнение коронавируса. ⠀ Эта пневмония сжирает легкие буквально за дни. Помощь таким пациента нужна неотложная, экстренная и постоянная. Работать с такими пациентами – действительно риск. ⠀ У нас получилось транспортировать Кирилла в Институт Сердца. Это значит, что у нас теперь есть шанс, потому что тут хоть есть то оборудование, которое так нам было необходимо! ⠀ Но теперь врачи Института Сердца так же нуждаются в защите. В своем видео Тодуров Борис Михайлович @borys_todurov – заслуженный врач Украины, кардио-хирург и директор Института сердца, рассказал и показал, какая экипировка должна быть у докторов для работы с 1 больным. ⠀ В среднем для на 1 больного приходится бригада докторов, эти защитные костюмы необходимо менять раз в несколько часов, в среднем это 30-40 костюмов в день. ⠀ А в институте же далеко на 1 больной… ⠀ Борис Михайлович, я и Институт Сердца просит всех, кто может – помочь с приобретением костюмов и средств защиты для персонала Института Сердца. ⠀ Сделать это можно так: Благодійний фонд Інституту серця "Серце на долоні": АТ КБ "ПРИВАТБАНК" м. Києва МФО банка: 320649 IBAN Code UA55 320649 00000 26001060714855 UAH (гривна) ЕДРОУ 37432793

A post shared by Жесткий Тренер Валерия Вьюшина (@coach_viushina) on

 

Читайте також:  Ще одне село в Луганській області стане українським - Москаль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.