facebook

“Батьки до лікарів не звернулися!”: померла 8-річна дівчинка з підозрою на коронавірус

У Лисичанську (Луганська область) 5 квітня від гнійної пневмонії померла 8-річна дівчинка. Однак у дитини була підозра на коронавірус, медики взяли аналізи для тесту.



Батьки дитини підозрюються в недбалому ставленні і можуть сісти у в’язницю на тривалий термін, передає прес-служба обласної прокуратури.

За даними слідства, батьки дівчинки зловживали алкогольними напоями, не виконували батьківські обов’язки і вели аморальний спосіб життя.

“У грудні 2018 року дітей з цієї родини вилучили і помістили в центр соціально-психологічної реабілітації, а батьків притягнули до адміністративної відповідальної за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей). Після проведення з ними профілактичної роботи, діти були повернуті в сім’ю за заявою матері.

З початку березня 2020 роки дівчинка разом зі своєю 5-річною сестрою проживала з бабусею. Протягом тижня у неї була висока температура і кашель. Втім, рідні дитини до лікарів не зверталися, вважаючи, що це звичайна застуда. За цей час померла контактувала тільки з бабусею та молодшою ​​сестрою “, – сказано в повідомленні.

Всі обставини смерті дитини будуть встановлюватися в процесі досудового розслідування.

“Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі”, – відзначили в прокуратурі.

Читайте також:  День матері 2021 в Україні: свято, історія та традиції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.