facebook

В Італії пішли назустріч заробітчанам, що буде з забутими українцями в період карантину

В Італії продовжили строк дії документів українців



З’явилася інформація, що італійська влада вирішила продовжити до 15 липня дію всіх документів і видів на проживання для громадян України, у яких у період карантину закінчився строк дії документів. Про це повідомляє пресслужба посольства України в Італії.

“Таким чином, власникам дозвільних документів різного типу (вид на проживання, дозвіл на навчання, дозвіл на роботу, дозвіл на шлюб, дозвіл на возз’єднання сім’ї і т.д.) надається достатньо часу на їх відновлення/продовження після завершення карантину і зняття обмежувальних заходів”, – йдеться в повідомленні.
До того ж, дипломати Італії наголосили, що влада прийняли до уваги важкі обставини, тому копи не будуть застосовувати санкції до трудових мігрантів. Однак, після 15 липня вони всі будуть зобов’язані покинути країну.

“Разом з тим, італійськими компетентними органами підкреслюється незмінність обов’язків таких іноземних громадян покинути територію Італії невідкладно після подолання відповідних форс-мажорних обставин”, — зазначили в установі.

Також відомо, що за межами України залишилося ще 9 тисяч громадян.

Читайте також:  В Італії знову фіксують зростання кількості випадків COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.