facebook

Ще чотири працівниці пологового будинку у Вінниці заразились коронавірусом: контактували із першою інфікованою медсестрою

Коронавірус підтверджено у ще чотирьох працівниць Вінницького пологового будинку №2. Про це на брифінгу повідомив міський голова Сергій Моргунов. За його словами, усі вони контактували з першою хворою 42-річною медсестрою. Це – жінки віком 30, 35, 60 і 44 роки.



“Це дійсно працівники другого пологового будинку. Але на сьогодні стан першої хворої наближається до задовільного, температура у неї сьогодні була нормальною. Також у першому інфекційному відділенні знаходиться чотири пацієнтки: це близькі члени родини хворої. Самопочуття їхнє задовільне, температура нормальна, прояви респіраторного захворювання відсутні. Але ще триває дослідження на наявність коронавірусу”, – сказав С.Моргунов.

Мер також спростував чутки про те, що в породіль нібито не брали проб на коронавірус:

“Це – неправда. Акушерський корпус пологового будинку закритий на карантин, там перебуває 7 породіль і 14 вагітних, вони під спостереженням медичних працівників та забезпечені всім необхідним. Сьогодні буде продовжено збір матеріалу для дослідження пацієнтів і персоналу. Медичний персонал, який був поза межами закладу, перебуває на самоізоляції, інформація про виписаних пацієнтів передана сімейним лікарям за місцем проживання для подальшого спостереження”.

Читайте також:  В Італії за добу померли 175 інфікованих коронавірусом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.