facebook

«Цей вірус був штучно створений»: астрологиня зробила шокуючу заяву

Астрологиня Надія Кологривова вважає, що коронавірус був створений штучно.



Про це вона заявила у коментарі для ІА «Вголос».

«Що стосується усієї ситуації навколо вірусу, то ми маємо факти і здогади. Насправді фактів ми маємо мало, окрім тих, які поширюються у ЗМІ. Що стосується астрології, то вона демонструє загальні тенденції серед великих мас людей. Уявіть, що у нас є 12 точок розрахунку. Із них зараз 7 перебувають у знаку зодіаку Козерога. Це вже триває доволі давно і саме на початок епідемії коронавірусу усі ці точки розрахунку, включаючи Марс, Плутон і Уран, перебували у знаку Козерога. Козеріг – це знак, який означає не лише довготривалі процеси, а й соціально-політичні зміни. Якщо якась глобальна подія бере свій початок, коли планети знаходяться у цьому знаку, то це означає, що все було з самого початку запрограмоване – не вроджено чи божественними діями, а самими людьми. Я маю на увазі людей високого соціального статусу. Це вседержавна і навіть всесвітня програма, тобто те, що було зроблено свідомо», – розповіла Надія Кологривова.

«Це дає нам змогу розібратись, чи цей вірус виник сам по собі, із природніх причин, чи це були певні лабораторні дослідження, які просочились у маси. За лабораторні дослідження в астрології відповідає та ж планета Нептун. Сюди входить і робота з вірусами. Якщо навіть біохімік обирає собі фах, то у нього теж Нептун фігурує як головна планета в гороскопі профорієнтації. В даному випадку, під час перших випадків захворювання на коронавірус Сонце з Нептуном взаємодіяли напряму. У цих небесних тіл була дуже сильна констеляція, що буває, до речі, щорічно, але не кожного року буває паралельна сумісність із усіма іншими планетами у знаку Козерога.

Читайте також:  Карпати вкрив півметровий шар снігу (фото)

Астрологія – це чиста комбінаторика. Якщо ми зберемо всі ці умови разом, то стане зрозуміло, що цей вірус був штучно створений і випущений. Закінчиться ця пандемія тоді, коли Сонце вийде із цієї взаємодії з Нептуном, тобто ближче до кінця квітня. Я гадаю, що до середини квітня ця зараза вже буде відходити. Також треба враховувати, що у червні починаються перші затемнення і вважається, що до початку цих затемнень із коронавірусом вже буде покінчено», – додала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.