facebook

Яскравий секс: дали поради для урізноманітнення відчуттів

Секс буде яскравим та емоційним, якщо втілити у життя фантазії.



Засновниця готелю для рольових ігор Cherry Twins Олена Соловйова дала поради покращення сексу.

Говоріть одне одному про свої бажання

Ніхто не вміє читати думки. Ваш партнер буде вам вдячний, якщо ви підкажете йому\їй, чого вам хочеться. Не можете підібрати слова? Соромитеся? Напишіть записку. Дайте посилання на відео, яке вас заводить. Не мовчіть про те, чого вам хочеться.

Вчіть один одного

Покажіть партнеру, які саме ласки вам приємні. Така гра дуже збуджує, особливо чоловіків, крім того, це дуже емоційно зближує пару. Якою б не була близькою і рідною людина – кожен з нас унікальний і має свої ерогенні зони і точки збудження. Не соромтеся показати, що вам приємно – у вас дуже вдячний глядач.

Міняйте локацію

Грати хочеться всім, але головне в цій справі створити атмосферу, яка розташовує, і збудливу обстановку, щоб вдалося реалізувати всі ваші сексуальні фантазії.

У спальні на ліжку вже нудно, на вулиці страшно і незручно, але є місця, створені спеціально для того, щоб урізноманітнити секс, але при цьому отримати задоволення, а не штраф або травму. Наприклад, у Києві функціонує готель для рольових ігор, а в Європі і Китаї такі заклади вже стали звичайною практикою і користуються попитом серед пар різного віку.

Не соромтеся пробувати нове

Секс-меблі, ударні девайси, пристосування для фіксації – всі ці дорослі іграшки привнесуть у ваш секс максимальне збудження і бажання грати.

Рольові ігри

Це справжнісінька “таблетка” від зрад, рутини та нудьги. Можливість ненадовго побути зовсім іншими людьми, приміряти на себе зовсім інші ролі, стандарти поведінки і спілкування. Скромниця стає зухвалою доміною, а владний начальник – скромним пажем у ніг королеви.

Читайте також:  На Прикарпатті дитина впала з мосту із висоти чотири метри

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.