facebook

“Дитина не встає з ліжка, усе обличчя опухло”: На Сумщині мати жорстоко познущалась з 6-річної донечки

На Сумщині поліція відкрила кримінальне провадження щодо матері, яка побила малолітню дочку.

Пригода сталася в Конотопі. Про те, що колишня дружина побила дитину, в поліцію і службу у справах дітей повідомив батько 6-річної дівчинки, житель райцентру.


Чоловік розповів: з матір’ю дитини він розлучився і зараз проживає окремо, проте підтримує з ними обома хороші відносини. Напередодні він приходив відвідати дочку і привітати колишню дружину з днем ​​народження. На момент його візиту дитина, незважаючи на досить ранній час, вже спала. Тридцятирічна жінка пояснила це тим, що дочка просто втомилася від надлишку емоцій і подій святкового дня.

Коли ж вранці дівчинка прокинулася, батько побачив на її обличчі синці і набряки навколо очей, – він негайно звернувся в службу у справах дітей та поліцію.

Отримати пояснення про події того дня від самої матері правоохоронці змогли тільки через кілька днів: весь цей час жінка продовжувала «святкувати» ювілей. А коли все-таки протверезіла, то розповіла, що після випитого не втрималася і кілька разів ударила дочку, яка нібито не слухалася.

Зараз дівчинка знаходиться під опікою своєї бабусі.

«Конотопські слідчі за фактом побиття дитини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, в рамках якого призначено низку необхідних експертиз, – коментує ситуацію Сергій Породько, начальник Конотопського відділу поліції. – Якщо провина жінки буде доведена, їй загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських робіт або виправних робіт на строк до одного року ».

На сьогодні відповідні служби готують необхідні документи для вирішення питання про подальшу долю дитини і доцільність її перебування з такою горе-матір’ю, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Читайте також:  ДТП в Івано-Франківську: водій “Renault Daster” збив пенсіонерку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.