facebook

Власним авто або не більше 10 осіб. Уряд ухвалив жорсткі обмеження для українців. Від середи

Кабінет міністрів під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня.



З 18 березня забороняють залізничні, авіа та автобусні міжміські й міжобласні пасажирські перевезення. Нацполіція буде контролювати дотримання цих норм.

З 12.00 18 березня в Україні припиняються залізничні, авіаційні, автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення.

Про це йдеться у повідомленні Урядового порталу, дописах Криклія та Шмигаля у Telegram.

Водночас, щодо роботи метрополітену у інформації зі вказаних джерел є розбіжності.

Спершу у Кабміні повідомили, що метрополітен у трьох містах України перестане працювати 18 березня. Міністр інфраструктури казав, що із 17. А Шмигаль у своєму дописі взагалі не згадав за час роботи підземки.

Пізніше Урядовий портал оновив інформацію. “Крім того, з 17 березня по 3 квітня заборонено перевезення пасажирів метрополітеном в Києві, Харкові та Дніпрі”, – дописали у пресслужбі.

Невдовзі у повідомленні очільника уряду також з’явилась згадка за метрополітен. Проте й вона не збігається із Урядовим порталом. “Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня: перевезення пасажирів метрополітеном в Києві, Харкові та Дніпрі.”

Водночас, на гарячій лінії КП “Київський метрополітен” станом на 2 годину ночі повідомили, що працюватимуть 17 березня у штатному режимі. Станції відкриються як і зазвичай, додатковий вказівок від КМДА не надходило.

Наразі міські перевезення можуть здійснюватися за умови наявності до 10 осіб у маршрутних таксі, тролейбусах, автобусах, вагонах трамваю.

Особистий автомобільний транспорт громадян може здійснювати рух без обмежень.

Читайте також:  Підозрювали коронавірус: у Чернівецькій області помер 20-річний хлопець

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.