facebook

Жінка повернулася з Італії: ще трьох людей на Прикарпатті госпіталізували з підозрою на коронавірус

З компетентних джерел в системі охорони здоров’я кореспонденти Голос.if.ua дізналися, що коронавірус вже дістався міста Івано-Франківська та області.
За останні кілька годин на Франківщині троє людей звернулися до медзакладів маючи симптоми захворювання на коронавірусну інфекцію.

Кілька годин тому з підозрою на коронавірус до Івано-Франківської обласної інфекційної лікарні з смт. Обертин Тлумацького району (інформація перевіряється) було доставлено двох пацієнтів з підозрою на захворювання короновірусом.

Кілька хвилин тому до Івано-Франківської станції швидкої і невідкладної допомоги звернулася мешканка вул. Галицька, що в м. Івано-Франківську, яка нещодавно повернулася з Італії із симптомами на захворювання коронавірусом. Медичні працівники в противочумних костюмах виїхали до пацієнтки.

До обласної Івано-Франківської інфекційної лікарні з підозрою на коронавірус доставили двох мешканців Івано-Франківська.

Про це Фіртці повідомили в Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні.

«Хворі не важкі, вони ізольовані, вони обстежуються, але не потребують штучної вентиляції легень. Це підозра, тому що вони повернулися з Іспанії з температурою. Ми зібрали всі аналізи. Відправили в лабораторний центр. Ми діємо згідно з алгоритмом»,



– розповіла заступниця головного лікаря Любов Андрусишин.

До слова, в інфекційній лікарні працює “гаряча лінія”, на яку можуть звертатися прикарпатці, котрі повернулися з країн, де поширюється коронавірус – 099 544 83 32.

Читайте також:  У "Слузі народу" назвали умови повного локдауну в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.