facebook

Італія закрилася від туристів

Іноземців, які прилітають в Італію, відправляють назад тим же рейсом. Самим італійцям заборонили переміщення між містами і різко обмежили в межах одного міста.



Влада Італії через оголошений на всій національній території карантин відправляє назад в’їжджих туристів. Про це в середу, 11 березня, повідомляє ТАСС з посиланням на повідомлення посольства РФ в Італії.

“В’їзд для іноземних туристів на територію країни закрито. Зокрема, російські туристи, які, незважаючи на рекомендації МЗС Росії, продовжують прилітати в Італію, змушені повертатися назад тим же рейсом. Як виняток допускається в’їзд іноземних громадян після відповідних перевірок у випадках, пов’язаних з гострою службовою необхідністю, станом здоров’я або поверненням на постійне місце проживання на території італійської держави”, – йдеться в повідомленні.

Тим часом покинути країну іноземці, які перебувають в Італії, можуть безперешкодно.

Також, відповідно до останнього розпорядження уряду Італії, італійським громадянам наказано відмовитися від туристичних поїздок як по території країни, так і за кордон. Будь-які виїзди і переїзди можливі тільки при наявності вагомих і об’єктивно обґрунтованих причин. Будь-яке пересування навіть всередині міст має супроводжуватися заповненим сертифікатом.

Згідно з останніми даними, кількість інфікованих з початку спалаху коронавірусу в Італії досягла більше 10 тис. осіб, понад 600 померли. Вилікувалися більше однієї тисячі. Губернатор найбільш охопленої епідемією області Ломбардії Аттіліо Фонтана повідомив у середу, що за останню добу було виявлено 1,5 тис. нових випадків.

Читайте також:  У Києві чоловік вчинив самоспалення під час параду до Дня Незалежності, його швидко загасили

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.