facebook

Українка розповіла правду про карантин через коронавірус в Італії

В Італії закрили кордони через коронавірус



Італія є другою країною по рівню поширення коронавірусу – за останню добу заразилися ще 97 осіб. Через інфекцію там розширили карантин по всій країні – в’їзд і виїзд з країни суворо обмежили.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про карантин в Італії і реальну ситуацію в країні розповіла на своїй Facebook-сторінці українка Катерина Звезда, яка живе в Італії кілька років.

За словами Каті, за перетин регіонів італійцям анонсовані штрафи і арешти, в тюрмах піднімаються бунти, а діти, швидше за все, залишаться на другий рік у школах через закриті навчальні заклади на період карантину.

До речі, економіка країни через паніку COVID-19 знаходиться в жалюгідному стані.

“Більшість італійців думають також, тому продовжували весь цей час жити своїм звичайним життям: тиснути руку при зустрічі, пити каву в барі, читати ранкову газету і колупати в носі. Вчора у нас забрали можливість це робити. За перетин регіонів арешти і штрафи. Бунти в тюрмах. Велика ймовірність, що дітей залишать у школах на другий рік – у них просто не буде можливості наздогнати програму. Лікарні переповнені, причому причина надходження часто далека від знаменитого вірусу. Економіці країни п*зда від слова зовсім. Бісить, що спусковим гачком стала роздута в ЗМІ паніка”, – написала Катерина.

Українка засмучена подіями і сподівається, що скоро ситуація в країні нормалізується.

“Я не вірю в теорію всесвітньої змови по знищенню людства, звільнення пенсійного фонду або відволікання уваги від чогось важливого. Вірю в вірус з високою контагіозністю і перебільшеною розпіареністю. Більше, ніж ці заходи щодо закриття кордонів, приймати вже нічого”,- зазначила вона.

Читайте також:  На Закарпатті у двох жінок підтвердили штам коронавірусу “Дельта”

Нагадаємо, через коронавірус COVID-19 уряд Італії прийняв рішення закрити на в’їзд і виїзд 12 провінцій країни. На карантин, що буде триматися принаймні до 3 квітня, закриють провінції Ломбардія, Венеція, Модена, Парма, П’яченца, Реджо-Емілія, Ріміні, Пезаро і Урбіно, Падуя, Тревізо, Асті, Алессандрія.

Раніше в Італії через коронавірус скасували три престижні велогонки. Оголошено про скасування двох престижних березневих італійських гонок: багатоденки Тіррено – Адріатико (11-17 березня) і першого Монумента сезону, Мілан – Сан Ремо (21 березня). Раніше через коронавірус в Італії була скасована престижна одноденка Страда Бьянка, яка повинна була пройти 7 березня.

Крім цього, раніше глава Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адхан Гебрейесус впевнений, що жодна країна не повинна заспокоювати себе тим, що вона уникне коронавірусу. За його словами, навіть багаті країни, які вживають всі можливі заходи, щоб стримати поширення інфекції, “мають бути готові до несподіванок”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.