facebook

Прийшла поплавати: у Бурштині працівники басейну врятували життя 11-річній дівчинці

Нещадний випадок трапився вчора, 2 березня у басейні міста Бурштина під час одного із сеансів оздоровчого плавання.



Тренер, яка наглядала за відвідувачами басейну помітила, що на одній із доріжок дівчинка пірнула у воду та не піднімається на поверхню, повідомляє Фіртка.

Працівниця басейну негайно добігла до місця, скочила у воду та підняла дитину без свідомості на поверхню.

Медпрацівниця закладу надала дівчинці першу допомогу та допомогла їй знову почати дихати. До басейну відразу викликали швидку медичну допомогу, яка відвезла дитину до обласної клінічної лікарні.

«Як би не тренер та медсестра не знати, що було б із дитиною. Чоловіки допомогти підняти дівчинку з басейну. Її зразу відкачали, дитина виплюнула воду та почала дихати. Від неї ніхто не відходив до приїзду швидкої, яка правда прибула аж через 15 хвилин», – розповідає очевидець.

Наразі відомо, що 11-річна дівчинка прийшла у басейн поплавати із подругами. Як так сталося, що вона опинилася під водою – невідомо. На той час у воді перебувало 11 людей.

Як дізналася Фіртка із власних джерел в обласній дитячій лікарні, життю дитини нічого не загрожує. Проте її ввели у штучну кому, поставили апарат штучної вентиляції легень, щоб «просушити» органи дихання. Набряку леденів немає.

Читайте також:  Споює, краде, експлуатує: мати у всіх на очах “накачала” дитину алкоголем (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.