facebook

«Я з Дoнeцькa, хoть знaєш хтo мiй бaтя?» У цeнтрi Києва мaлoлiтки пoгрoжувaли пeрeхoжим нoжeм і «дати в бoрoду»

У самому центрі Києва біля станції метро «Печерська» група підлітків поводилася вкрай неадекватно по відношенню до перехожих. Як з’ясували журналісти «Фр аз и», підлітки лаялися матом, погрожували «дати в бороду» і погрожували ножем.

Киянка Ірина Козак на своїй сторінці в Facebook виклала підтверджує відео і фото. Вона повідомила, що біля метро «Печерська» стояла група дітей років 10-13, курила і щось активно обговорювала. На зроблене зауваження (з приводу куріння), вони почали огризатися і говорити, що батьки знають.

Через кілька хвилин «дітлахи» почали погрожувати і вимагати гроші у іншого підлітка. Коли люди знову до них підійшли з зауваженнями, підлітки почали погрожувати вже їм, обіцяючи порізати.



При цьому вони лякали людей татом, а також говорили, що вони з Донецька. (На відео присутня ненормативна лексика) Як повідомляла «Фраза», в січні минулого року в центрі Києва в районі ТРЦ «Гулівер» натовп підлітків здійснює напади на перехожих.

Черговий такий випадок стався ввечері у вівторок, 15 січня. Пазже київським «громадським» вдалося обчислити і покарати малолітніх хуліганів.

У мережу потрапили подробиці про київську зграї малолітніх «беззаконня», які нещодавно побили чоловіка біля ТРЦ «Гулівер».

Читайте також:  Франківський вчитель просить заборонити смартфони в школах і рятувати зір дітей (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.