facebook

Встиг попрощатись із дитиною: на Рівненщині місцева банда задля розваги жорстко вбила батька 4 дітей (відео)

У Рівненській області молодики забили до смерті батька чотирьох дітей. Нападники – компанія із сусіднього села. Удова боїться, що зловмисники уникнуть покарання, йдеться у сюжеті ТСН.

Чловікові було 39 років. Того вечора він з сусідом вийшов на вулицю. Повернувся за пів години ледь тримаючись на ногах від болю. “Я відкриваю двері, авін падає прям на мене”, – згадує вдова Світлана Корева.

Її чоловік Олександр помер до приїзду швидкої. Його та сусіда побила компанія із сусіднього села. “Бійка зухвала. Під час бійки один з потерпілих отримав смертельні ушкодження внутрішніх органів”, – каже заступник керівника Нацполіції у Рівненській області Олександр Панасюк.

У поліції кажуть, що участь у бійці брало п’ятеро осіб, зокрема один неповнолітній. Гамселили усім, що було під руками. “Машина їхала за ними, стала наперед. Потім вибігли люди і стали їх бити”, – розказує матір потерпілого Валентина Трофимчук.

Чоловік говорити не хоче. Жінка каже, що схожі розправи у тутешніх селах непоодинокі. “Це організовуються якісь банди, групи, які нападають на людей безпричинно. Просто їм хочеться побити”, – розповідає Валентина Трофимчук.

Односельчани розповідають, що того вечора у машині також була дружина одного з нападників. З журналістами говорити відмовляється. Своєю чергою, батько ще одного нападника слів підібрати не може.

Родичі загиблого бояться, аби нападники не лишаться безкарними, бо досі нікого не затримали. У поліції ж кажуть, що збирали докази та проводили відтворення, хто саме наніс смертельний удар. Йому вже оголосили підозру і обиратимуть в суді запобіжний захід. Чоловікові загрожує до десяти років за гратами.

“Всі інші учасники будуть нести кримінальну відповідальність за вчинення хуліганства”, – розповів заступник керівника Нацполіції Рівненщини Олександр Панасюк. Вони можуть отримати до п’яти років в’язниці.

У поліції запевняють, що відповідальності нападники не уникнуть. Інцидент триматиме на контролі і прокуратура.

Читайте також:  Поліцейські перешкоджали розповсюдженню газети ОУН "Сурма" через критичні матеріали про мера Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.