facebook

Комаровський: Нашу країну переміг Facebook. Це якась клоака ненависті, і вона інфікує Володимира Олександровича

В авторській програмі засновника видання “ГОРДОН” Дмитра Гордона лікар-педіатр Євген Комаровський припустив, що президент України Володимир Зеленський багато читає у Facebook.



На президента України Володимира Зеленського великий вплив має Facebook. Таку думку лікар-педіатр Євген Комаровський висловив в авторській програмі засновника видання “ГОРДОН” Дмитра Гордона.

“Мені здається, що нашу країну переміг Facebook. Тому що Facebook – це якась чорна діра, клоака ненависті, куди постійно вкидають зерна. І ця клоака смердюча інфікує Володимира Олександровича. Він, напевно, дуже багато туди дивиться”, – сказав лікар.

Він пояснив, що сказав би Зеленському.

“кщо в мене з пацієнтом не збігаються думки щодо лікування – отже, він не мій пацієнт. Він іде до іншого лікаря. Якщо 75% населення країни хоче, щоб їх лікували ось так, а решта – ось так, то лікуй так, як хочуть. Таке враження, що Володимир Олександрович хоче бути гарним для всіх. Це абсолютно природно для людини, яка все своє життя дійсно дарувала радість, посмішки, кайф мільйонам людей: і білим, і чорним, і синім, і помаранчевим – яким завгодно. І раптом з’ясовується, що тебе люблять ось ці, а ці тебе ненавидять. Причому вони не приховують своєї ненависті”, – зазначив Коморовський.

Комаровський: Мені дуже погано. Від результатів Зеленського хочеться ридати. Читайте повну версію інтерв’ю

Зеленського обрали президентом України у квітні 2019 року. У другому турі виборів за нього проголосувало 73,22% українців, за п’ятого президента Петра Порошенка – 24,45%.

Читайте також:  Мережу розриває нова пісня про Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.