facebook

Не президент! Зеленський з Італії звернувся до українців. Розкрив всі карти

Президент України Володимир Зеленський в Італії прокоментував майбутню зустріч з Папою Римським. За словами глави держави, для нього вона важлива як для першої особи країни і як для звичайної людини.

Відео з невеликим інтерв’ю Зеленського з приводу зустрічі з главою католиків опублікував YouTube-канал “Української правди”.

“Очікую зустрічі з Папою Римським. Для мене це, напевно, такий момент істини. Ти розумієш, що перед Папою Римським ти не президент, а звичайна людина. Я очікую цієї зустрічі і як звичайна людина – поговорити про людські речі, і як президент: я буду піднімати важливі питання “, – сказав Зеленський.

Зеленський також додав, що Ватикан підтримує територіальну цілісність і суверенітет України. На зустрічі з Папою Римським він має намір сказати, наскільки важливо тиснути на Російську Федерацію, щоб допомогти Україні вирішити питання війни і анексії Криму.

Нагадаємо, Олена Зеленська вже встигла опублікувати перше фото після прильоту до Італії. Вона розмістила його в соціальних мережах.

Читайте також:  У Єгипті за танець живота заарештували двох танцівниць

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.