facebook

“Він їй усе купує, бо вона з ним спить”: Шокуюча правда про вагітну 13-річну школярку з Рівненщини. Згвалтував 8 разів

13-річна школярка Софія з Рівненщини, яка завагітніла від вітчима, розповідала однокласниці у школі-інтернаті, що чоловік матері зґвалтував її вже вісім разів.



Про це заявили мати дівчинки, яка навчається разом із постраждалою семикласницею, в ефірі програми “Говорить Україна”. За її словами, Софія поцікавилася у її дочки, чи не ґвалтує її вітчим, а, отримавши негативну відповідь, зітхнула: “А мій мене вже вісім разів!”.

Подібне розповіла і сестра вагітної – 12-річна Віка. За її словами, Софію вітчим любив понад усе і навіть подарував їй телефон.

“Він їй усе купує, бо вона з ним спить, а я не сплю…” – сказала дівчинка у розмові із вчителькою.

До слова, дівчинка зараз на шостому місяці вагітності.

Як з’ясувалося, помітили її незвичайне становище у школі. Цю шокуючу інформацію озвучили в ефірі програми “Говорить Україна”. Як розповіли журналісти, сім’я приховувала від односельців цю новину, проте класний керівник Софії здогадалася і звернулася до керівництва школи і батьків.

“Ми зобов’язані були запитати, хто винуватець того, що з нею трапилося. І вона нам сказала, що це був її вітчим”, – розповіла директор Мізоцької спеціальної школи Валентина Ткачук.

За її словами, мати спочатку все заперечувала, проте потім визнала, що дочка все ж таки носить дитину. Керівництво школи наполягло на тому, щоб жінка написала заяву в поліцію. Вітчим у цей час втік із дому, проте пізніше все одно був затриманий.

Читайте також:  Без батька залишилися троє дітей: у Донецькій області загинув молодий військовий

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.