facebook

У поліції розповіли подробиці загибелі 14-річного франківця під поїздом

В Івано-Франківську 14-річний хлопець загинув під поїздом “Харків – Рахів”.



Інцидент трапився вчора, 3 лютого. Як вже повідомляв “Галицький кореспондент”, машиніст застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося: від отриманих травм юний франківець загинув.

Начальник міського відділу поліції від Іван Газукін розповів, що повідомлення надійшло від чергового залізничного вокзалу. На місці події правоохоронці встановили, що перетинаючи залізничний міст поїзд збив хлопця.

“Слідчі проводять досудове розслідування”, – каже правоохоронець.

Начальниця ювенальної превенції Алла Бойчук розповіла, що на місці події виявили телефон. Правоохоронці наразі вивчають контактну інформацію хлопця.

“Через 30 хв після наїзду найшло повідомлення про зникнення дитини. Чи це було самогубство, чи нещасний випадок – вивчає слідство”, – каже Бойчук.

За її словами, хлопець завжди був на зв’язку, а у цьому випадку три години не брав телефон. Саме це здивувало батька і він повідомив про зникнення. До речі, сім’я хлопця повна, раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла. Сам хлопець був активним у школі, відвідував гуртки, багато читав. Друзі його також мають хороші характеристики.

“Останні дзвінки були у нього о 19 годині. Спілкувався з дівчиною, але батьки зараз заборонили з нею говорити, тому про що говорили – невідомо”, – додає Бойчук.

Також Алла Бойчук звертається до батьків. Просить спілкуватися з їхніми дітьми, цікавитись, чим вони займаються.

Читайте також:  Обов'язкова вакцинація від COVID-19: хто потрапив до списку і як каратимуть за відмову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.