facebook

«Подякувала за дружбу та написала, що любить Франківськ»: поліція розповіла деталі самогубства молодої дівчини на Прикарпатті

Третього лютого в ГУ Нацполіції Івано-Франківщини розповіли деталі самогубства молодої дівчини на Прикарпатті.



Нагадаємо, поблизу села Угринів Тисменицького району 19-річна мешканка Волинської області лягла на колію, у той момент коли по ній рухався потяг “Київ-Чернівці”.

Поряд з дівчиною знайшли записник, у якому йшлося про те, що вона має намір здійснити самогубство.

За словами начальника Тисменицького відділу поліціїї Ігоря Влашина, повідомлення про інцидент надійшло від машиніста потяга.

«У подальшому на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Наразі особу потерпілої встановили, її родичам уже повідомили, нині вони приїдуть. Дівчина навчалася в місті Луцьку. Але у записнику вона вказала, що їй дуже подобається Івано-Франківськ. Тому з 21 січня вона була тут», – розповідає Ігор Влашин.

За попередньою інформацією, інших травм на тілі загиблої не виявлено, але буде ще висновок експертизи.

«У Франківську знайомих у загиблої не було, але вона писала, що хотіла тут побувати, пожити. Останній дзвінок був за годину до самогубства: дівчина розмовляла з подругою і подякувала їй за те, що вона така у неї є».

Ігор Влашин додає – у записнику дівчина вказала, що має намір покінчити життя самогубством, і саме у такий спосіб.

Відкрито слідство за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство).

Читайте також:  У Калуші в готелі знайшли мертвого чоловіка у шафі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.