facebook

Двері відчинені раз в 1000 років: Унікальний день для всіх жінок

Друге лютого 2020 року – 02.02.2020 – буде, за словами нумерологів, воістину магічним днем ​​для всіх жінок. Таке поєднання цифр випадає раз в тисячоліття, тому не пропустіть нагоду скористатися магією чисел і змінити життя на краще.

2 лютого буде насичено енергією Юпітера. Це сильний день і для чоловіків, але саме жінкам буде дарована можливість творити чудеса. Головне – скористатися моментом і провести його правильно.

Навіть якщо зараз вас долає апатія, а сили на нулі, скоро все зміниться. Не бійтеся змін!
Чоловіча енергія панувала дуже довго. Зараз все починає змінюватися на користь жіночої енергії, і світ починає рухатися туди, куди захоче жінка.

В першу чергу 2 лютого слід загадувати бажання, мріяти, візуалізувати і деталізувати. Уявляйте їх справдженими, занурюйтесь в свої відчуття, отримуйте задоволення від них.


Обов’язково вибачте кривдників і відпустіть людей, які хочуть піти. Вам зараз не потрібно нічого зайвого. Поставте себе на чільне місце – зараз важливіше нікого немає.
Відпустіть весь негатив. Будьте щирі у своїх намірах: прощення має йти від душі.
У цей день ні в якому разі не можна вдаватися до заздрості, лаятися і змагатися. Допомагайте, підтримуйте, творите і даруєте добро. Якщо це вище ваших сил – йдіть, уникайте, не втручайтеся.
02.02.2020 може стати відправною точкою нового життя!

P.S. Діліться цим записом з друзями!

Дверь открыта раз в 1000 лет: Впереди уникальный день для всех женщин

Читайте також:  Аромат кохання: шукав загадкову незнайомку, а натрапив на власну дружину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.