facebook

“Крємль нє дайот “бабло” – ваєвать “в западло”! Сепаратисти в шоці!

Британська газета “The Times”: Сепаратисти на сході України деморалізовані відсутністю допомоги Кремля



. “Всупереч попередженням українського уряду про можливий наступ сепаратистів на Маріуполь, доказів неминучості атаки майже немає”, – розповідає кореспондент видання Олівер Керрол.

Керрол пише, що у селі Широкине бойовики розповідали йому про своє розчарування у власних командирах, що їх вже давно не бачили. «Вони посилають людей, які навіть не вміють користуватися гвинтівкою», – сказав бойовик на прізвисько «Страус». Його товариш «Рибак» додав: «Добре, що ти тут, бо у штаб-квартирі тобі б розповіли зовсім іншу історію. Якщо ти зранку прокинувся, це диво».

За словами Керрола, втрата одного чи двох бойовиків щодня для сепаратистів стала нормою. А на передовій не було більше ніж 50 бійців.

У самому селі досі мешкає близько двох десятків осіб. Юрій Гудилов розповів, що залишився у Широкині тому, що не може дозволити собі помешкання у Маріуполі. «Я тримаюся, але навряд чи переживу зиму, якщо це продовжиться». Він сказав сепаратистові: «Я просто не розумію, за що ви воюєте». «За «Новоросію», – відповів сепаратист. «Аякже», – сказав на це Гудилов.

Джерело – http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4457554.ece

Читайте також:  На Луганщині терористи вступили у жорстокий бій з українськими військовими

Шукайте деталі в групі Facebook