facebook

Знову горить. В Одесі палає концертна зала. Прокляття коледжу в дії

У середу, 29 січня, в центрі Одеси, почалася пожежа в триповерховому будинку по вулиці Рішельєвській, 33, де розташовуються, зокрема, Urban music hall і «Термінал 42».



За словами очевидців, «дим з парадної став валити близько 16:00, їм заволокло буквально все». Співробітники установ і організацій, розташованих в будівлі, оперативно евакуювалися. На місце НП прибули пожежні розрахунки і швидко ліквідували загоряння. Епіцентром останнього стала електрощитова. Зараз на місці працюють співробітники ГСЧС і поліції, з’ясовують всі обставини і причини події.

Раніше міськрада повідомляв про те, що в Urban Music Hall відбудеться благодійний концерт на підтримку сімей постраждалих під час пожежі в Одеському коледжі економіки, менеджменту і готельно-ресторанного бізнесу. Анонсувалося участь в ньому американських музикантів Джефрі Палмера, Сергія Квітки та Ірини Портенко в супроводі одеського струнного квартету. Підкреслювалося, що всі кошти, виручені від продажу квитків, будуть спрямовані на рахунок для допомоги постраждалим і сім’ям загиблих під час пожежі в коледжі.

Нагадаємо, що 28 січня викладач одеського коледжу Анна Бортюк і рятувальник Сергій Шатохін, які загинули під час пожежі в коледжі 4 грудня 2019 року, були посмертно удостоєні звання Героя України.

Читайте також:  Били електрошокером та змушували їсти тютюн: у реабілітаційному центрі жорстоко знущалися над дітьми

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.