facebook

Тим, хто втомився від війни (ФОТО)

Все частіше в українському інформаційному полі лунають тези про «втому від війни». Що найцікавіше – лунають вони від людей, які нічого для перемоги та оборони своєї країни не зробили. Тим часом, українські воїни продовжують проливати кров, аби захистити свій народ. Серед них і снайпер ЗСУ Сергій Варакін.

Сергій командує снайперським підрозділом однієї із бригад ЗСУ. Переконує – воїни не втомлюються, удосконалюються, навчаються, відвойовують і вкопуються у кожен сантиметр рідної землі. Водночас, снайпер дивується, що зараз з’явилося багато тих, хто “втомився від війни”, хоча самі не допомагали ані армії, ані волонтерам, не витрачали своїх фінансових, моральних, духовних заощаджень всі ці 6 років після початку російської військової інтервенції в Україну.

“Так від чого ви втомилися?!”, – запитує Варакин.

Командир тактичного снайперського підрозділу Сергій Варакін



Командир наголосив, що людям, які пройшли Революцію Гідності та війну, потрібна тільки перемога.

“Раніше ми мріяли, що будемо йти вперед, відвойовувати свою територію. А зараз мріємо про те, щоб не відійти, не кинути ті позиції, де 150 метрів відвойовували ціною одного загиблого і сімох поранених. Так, наших людей не повернути, але Росія повинна платити, в тому числі і в міжнародних судах”, – сказав він.

Саме такі люди є кістяком нових Збройних Сил. І це дає свій результат. Українська армія виявилася однією із найсильніших у світі. за версією видання Global Firepower, українське військо зайняло 29 позицію в списку. Оцінювалися всього 55 показників, сюди увійшли чисельність армій, кількість танків, літаків, кораблів, іншої військової техніки.

Також враховували в рейтингу і такі важливі фактори, як транспортна інфраструктура, військовий бюджет, доступ до нафти.

Читайте також:  На Чернігівщині затримали жінку, яка втопила двох своїх дітей

Список найсильніших армій світу виглядає так: на першому місці стоїть США, на другому Росія, а на третьому розмістилася Китайська народна республіка.

Четверте місце в списку зайняла Індія, далі йде Франція, на шостому місці-Японія, на сьомому розташувалася Південна Корея.

Українська армія не втомилася, і ніколи не втомиться боронити свою землю. Та для перемога потрібні зусилля всієї країни, а не лише сотень тисяч найкращих її синів та дочок.

Андрій Золотаренко для Український Простір Прикарпаття

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.