facebook

Подружжя на Закарпатті знайшли застреленим у своєму будинку

Поліція підозрює, що чоловік застрелив жінку, а потім застрелився сам, але перевіряються й інші версії загибелі.
У будинку в Закарпатській області знайдено тіла чоловіка і жінки, яких застрелили. Про це повідомляє прес-служба поліції області в п’ятницю, 17 січня.



“Закарпатські поліцейські спільно з рахівськими слідчими і оперативниками встановлюють обставини подвійної смерті в селі Лазещина в Рахівському районі. Повідомлення про факт виявлення тіл чоловіки і жінки, які проживали разом, надійшло в поліцію від їхнього знайомого вчора, 16 січня”, – повідомили в поліції.

Подію кваліфікували як умисне вбивство за статтею 115 Кримінального кодексу України.

“Поліцейські обстежили будинок і на кухні виявили тіла 49-річної господарки та її 42-річного співмешканця. Попередньо встановлено, що між жінкою і чоловіком часто виникали сварки. За однією з версій, в ході однієї з таких сварок чоловік навмисне заподіяв 49-річній жінці вогнепальне поранення із незареєстрованої рушниці, після чого застрелився сам”, – додали правоохоронці.

Проте, поліція перевіряє й інші версії загибелі. Зброю з місця події вилучили і направили на експертизу. Тіла померлих направили в прозектуру для встановлення всіх обставин злочину.

Читайте також:  Випала карта смeртi: Таролог попередив Київ про сильну загрозу нових атак РФ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.