facebook

“Коли я почув, що ми збили, я захотів померти!” Командувач армії зробив термінову заяву… Взяв все на себе

Командувач повітряно-космічними військами Корпусу вартових ісламської революції генерал Амір Алі Хаджизаде заявив, що захотів померти, коли дізнався про катастрофу українського літака. Про це повідомляє ISNA.




“Коли я почув про катастрофу українського літака, я захотів померти, щоб не бути свідком цієї трагедії”,
– стверджує він.

Уточнюється, що Корпус вартових ісламської революції (елітне військове формування Ірану – ред.) І особисто Хаджизаде повністю взяли на себе провину за трагедію з українським Боїнгом.

“Я особисто беру на себе повну відповідальність за те, що український літак був ненавмисно збитий”, – сказав Хаджизаде.

https://twitter.com/JZarif/status/1215847283381755914

Як повідомлялося, вранці 11 січня Тегеран офіційно визнав, що його збройні сили збили український “Боїнг”. Стверджується, що літак був прийнятий за ворожу ціль після того, як лайнер повернув у бік військової бази Корпусу вартових ісламської революції. Пізніше президент країни Хасан Роухані заявив, що сім’ї загиблих в авіакатастрофі отримають компенсацію.

Також ми писали, що з’явилася реакція президента України Володимира Зеленського, який закликав покарати всіх винних у трагедії. При цьому президент МАУ Євген Дихне заявив, що компанія не сумнівалася в діях свого екіпажу.

Нагадаємо, Верховний лідер Ірану Алі Хименой заявив, що результати розслідування катастрофи українського “Боїнга” будуть оприлюднені.

Фахівцям на місці катастрофи “Боїнга” вдалося з’ясувати, що удар від ракети припав на кабіну пілотів збитого українського літака МАУ. В результаті цього, відключилося обладнання, яке відповідає за подання сигналу про політ. Також з’явилися свіжі знімки з місця аварії авіасудна.

Читайте також:  Теракт у Лондоні: Поліція розповіла нові подробиці(фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.