facebook

Одинока мати сама побудувала крихітний будиночок

Рано чи пізно, але діти покидають рідну домівку і відправляються в самостійне плавання. Звичайно ж, час від часу вони відвідують своїх батьків. Але все-одно у них вже окреме життя. Найгірше одинокій матері. Вся енергія її йшла на дітей, але тепер вона залишилася одна. Що в такому випадку робити?



Американка Мішель Бойль знає чим зайнятися після «відльоту» дітей. Коли її діти перестали жити з нею в одному будинку, він здався їй надто великим для неї однієї. Багато порожніх кімнат і багато сумних спогадів.

Та й оренда в півтори тисячі доларів за будинок для працівниці громадського харчування була занадто великою. Тому вона знайшла для себе більш відповідне житло. Воно зовсім маленьке — дев’ятнадцять квадратних метрів. Але зате дуже затишне.

Мішель за два роки переобладнала старенький будиночок на колесах в дизайнерське диво. Бойль продумала тут кожен сантиметр простору і довела інтер’єр до досконалості.

В її будиночку є електрика, водопостачання та інтернет. В місяць американка тепер платить за все сімдесят доларів. Це ціна за клаптик землі, на якому стоїть будиночок на колесах.

Весь процес ремонту і дизайну жінка описувала в своєму блозі «Моє порожнє гніздо». Щовечора після важкого дня вона сідала і описувала весь процес по створенню затишного будиночка. Це допомагало відволіктися від самотності.

У своє творіння Бойль вклала власну душу. У цьому можна переконатися, подивившись на знімки її гніздечка.

Елементи декору, розпис стін вона робила своїми руками. І це при тому, що ніякої спеціальної освіти у американки немає.

Вона сама спорудила і сходи на верхній ярус.

Мішель у ванній зробила невелику нішу. Сюди вона вклала власну капсулу часу. У ній знаходиться лист дітям і знімки будинку на різних етапах ремонту.

Читайте також:  Мешканці приміської Чукалівки перекрили дорогу. Вимагають автобусного сполучення із Франківськом (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.