facebook

“У футболці і кепці”: Зеленський з родиною покинув Україну і без шуму полетів в Оман – ЗМІ. Перші фото

Вранці 5 січня президента України Володимира Зеленського з сім’єю помітили в Омані. Там Зеленський відпочиває на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни – міста Маската.

Живе президент в п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Цей готель – один з найрозкішніших в Омані. Вартість однієї ночі доходить до 4000 євро (якщо жити в президентському люксі).

Раніше повідомлялося, що Новий рік президент зустрів в Гуті, але звідти він, за даними “Страни” полетів після свят (а саме – 2 січня літаком з Івано-Франківська на Київ), а потім, без зайвого розголосу, вилетів в Оман (це держава на Аравійському півострові).



За даними “Страни”, глава охорони президента Максим Донець відправився в цю країну заздалегідь, щоб підготувати поїздку.

У розпорядженні “Страни” виявилися фото Володимира Зеленського, зроблені вранці 5 січня.

Зазначимо, що на фото з нібито Оману, Зеленський одягнений в ту ж фіолетову футболку, у якій він був в Одесі минулого року, під час одного з візитів. Проте є одна відмінність. Тоді Володимир Зеленський постійно носив жовті браслети на руках, з іменами моряків, які тоді ще були у російському полоні. На нових фото браслетів на руках немає.

Станом на 15.00. офіс президента підтвердив, що президент Зеленський перебуває в Омані.

Відзначимо, що колишній президент України, за даними тієї ж “Страни” зустрічати Новий рік полетів до Катару. А пізніше юрист Андрій Портнов повідомив, що Порошенко відпочиває з сім’єю на Сейшелах на розкішній яхті.

Читайте також:  Зеленський виступив на дні народження Суркіса за $110 тисяч - журналіст

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.