facebook

На Прикарпатті “Форд Мондео” збив трьох жінок

Всього в Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано три ДТП, внаслідок яких до лікарень потрапили сім осіб.



26 грудня о 17:00 в селі Шепарівці Коломийського району водій автомобіля “Форд Мондео”, обганяючи фуру “TIR”, виїхав на зустрічну смугу руху і здійснив наїзд на трьох жінок-пішоходів. Жінки рухалися в попутному напрямку по краю проїжджої частини дороги.

Внаслідок ДТП мешканки Шепарівців 1952 р. н., 1951 р. н. і 1957 р. н. потрапили до Коломийської центральної райлікарні з різними травмами. У водія взято кров на алкоголь – чоловік виявився тверезим.

26 грудня о 08:20 у селі Драгомирчани водій автомобіля “Citroen Berlingo” здійснював маневр розвороту з крайньої правої смуги та допустив зіткнення із автомобілем “Део ланус”, який рухався в крайній лівій смузі. Внаслідок ДТП водій автомобіля “Citroen Berlingo” з тілесними ушкодженнями доставлений в Лисецьку лікарню, а водій автомобіля “Део Kанус” та його пасажир з тілесними ушкодженнями доставлені в Обласну клінічну лікарню.

26 грудня о 18:20 у Городенці на вул. Винниченка водій автомобіля «Hyundai Tucson», зареєстрованого на підприємство з іноземними інвестиціями “ВІД-РЕНТ”, здійснив наїзд на нетверезого 53-річного пішохода, який рухався проїзною частиною дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід доставлений в Городенківську центральну районну лікарню. Водій – тверезий.

Читайте також:  У Франківську іномарка влетіла у тролейбус. Є травмовані

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.