facebook

Нелегальні АЗС в Україні закриють: Гончарук зробив радикальну заяву і назвав крайню дату

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що всі автозаправні станції в Україні будуть працювати за ліцензіями або будуть закриті.



Про результати роботи він написав у своєму Telegram-каналі. Так, глава уряду розповів, що дав доручення Державній фіскальній службі, правоохоронцям та органам контролю до 9 січня 2020 року вирішити цю проблему.

“Уряд бореться з нелегальними ринками, зокрема з тіньовим оборотом пального”, – написав він.

Прем’єр також відзвітував про успіхи: “Зараз уже демонтовано 46 незаконних АЗС. Розпочато 18 кримінальних проваджень. 31 об’єкт господарювання вже подав документи для отримання ліцензій!”

“На початку тижня представники АЗС обговорювали з президентом Володимиром Зеленським питання зниження цін на пальне через зміцнення курсу гривні. Йдеться про зниження реальної ціни, а не про “акційні” пропозиції в мережевих програмах лояльності”, – додав прем’єр.

Гончарук також нагадав, що уряд бореться з нелегальним гральним бізнесом.

“За один день ми закрили понад 5300 нелегальних гральних залів по всій Україні. Однак, якщо ви стали свідками того, як деякі гральні зали відновили свою роботу – прошу звертатися на урядову гарячу лінію за номером 1545, вибравши категорію 5”, – додав він.

Читайте також:  У кожній ОТГ має бути опорна школа і автобус, - прем'єр

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.