facebook

2020 рік буде вкрай складним для Володимира Зеленського: Астролог склала прогноз для президента

У президента України Володимира Зеленського практично весь 2020 рік буде дуже напруженим.



Про це свідчить прогноз астролога, передає «Главред». Відзначається, що коли мова йде про гороскопі громадського діяча, що займає високий пост, важко відокремити особисті показники гороскопу від службових, так як президент завжди на роботі.

Тому стверджувати, як саме реалізуються ці показники, яких подій життя президента вони будуть стосуватися, важко. Але те, що 2020 рік вкрай складним для Володимира Зеленського, це однозначно.

Напружені аспекти гороскопу вимагатимуть від Зеленського долати перешкоди, докладати додаткових зусиль, вирішувати численні проблеми, що виникають і не дадуть розслабитися. У його гороскопі на 2020 рік немає позитивних аспектів, що обіцяє складності у всіх сферах його життя. Тому наступний рік, без сумніву, стане одним з найважчих особисто для Володимира Зеленського.

Втім, катастрофічних показників в його гороскопі також немає. Тому якихось крайнощів не буде, проте все буде даватися з великими труднощами. На початку року найбільш помітний вплив на гороскоп Володимира Зеленського надасть Нептун, який буде провокувати спотворення сприйняття і схильність обманів. Крім того, дуже ймовірно, що нього впливатимуть неперевірені факти і свідомо помилкова інформація. Не виключений і самообман. Навесні і влітку негативні аспекти Сатурна на натальную карту Зеленського не дадуть реалізуватися багатьом проектам, будуть створювати затискачі, істотно обмежувати дії і устремління.

Закінчення 2020 року принесе Зеленському безліч клопотів, які можуть позначитися в тому числі на погіршення самопочуття президента – негармонійною буде його Місяць, що відповідає в астрології за емоційний і фізичний стан людини. Можливі також зовнішні впливи, які спричинять за собою різкі зміни в політичній діяльності.

У президента України Володимира Зеленського практично весь 2020 рік буде дуже напруженим.

Читайте також:  Що чекає на українців в травні: п'ять нововведень, які торкнуться кожного

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.