facebook

Магії не буде: синоптики налякали прогнозами на новий рік. “Сорок градусів…”

Українцям слід підготуватися

Погодний експерт Наталія Діденко здивувала прогнозом на найближчі дні.

Діденко повідомила в соцмережі Фейсбук, що температура повітря продовжить рости вгору, і до цього додадуться ще дощі – прямо, тропіки.

За словами метеоролога, можливо, на рекордно теплий грудень впливає спекотне літо в Австралії, де зараз сорок градусів зі знаком плюс.




“Наше українське потепління, ймовірно, надихнулося австралійським літом. Але, хай бог милує, такого літа. Адже в Австралії, як ви бачите на прогностичній карті, повітря просто горить”,
– зазначила Діденко.

Синоптик розповіла, що на вихідних в Україні знову очікується підвищення температури повітря. Так, протягом дня в більшості областей України очікується + 5 + 10 градусів, на Заході і Півдні + 7 + 13 градусів.

При цьому в Україні очікуються опади. У суботу дощі пройдуть на заході, а в неділю перекинуться на більшу частину країни.

Вітер буде задувати з південно-заходу і часом буде поривчастим, сильним.

У Києві на вихідних очікується до + 7 + 9 градусів, однак разом з тим небо закриють хмари і з’явиться вітер. У суботу буде сухо, а в неділю в столиці місцями пройде невеликий дощ. У понеділок дощів стане більше.

Також Діденко додала, в незалежності від погоди, в неділю починається “поворот на весну”.

“22-го грудня, – День зимового сонцестояння. Тобто, день поступово почне збільшуватися. Чекаємо оптимістичну неділю разом”, – написала синоптик.

Читайте також:  Жалієтеся на спеку? Ви просто не знаєте новий прогноз погоди, вже сьогодні все катастрофічно зміниться (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.