facebook

Повністю оголена Настя Каменських еротично позувала на гойдалці

Артистка поділилася гарячою світлиною з Мексики.

Популярна співачка Настя Каменських, яка нещодавно приміряла образ Лілу із “П’ятого елементу”, знову розбурхала уяву фанів.

Цього разу повністю оголена знаменитість еротично позувала на гойдалці. На світлині Настя засвітила пишні сідниці. Пікантним знімком, зробленим у Мексиці, артистка поділилася у своєму фотоблогу.

Вологе волосся Каменських прикрашала екзотична квітка. У відображені дзеркала також видно розкішні груди та плаский животик зірки. Співачка зазначила, що автор сексапільного знімку – її чоловік Потап. Свій допис Настя присвятила темі жіночої енергії та інтуїції.




“Жінка – це не лише гарний макіяж, ідеальний манікюр, стильний образ і зачіска. Жінка – це відчуття, образи, емоції, почуття і енергія. Жінка – це єднання з природою. Іноді ти повинна залишитися наодинці з собою, своїми почуттями і тілом, щоб почути свій внутрішній голос. Прислухатися до себе, почути свій внутрішній світ”
, – зазначила під світлиною артистка.

За пів години світлина зібрала понад 70 тисяч вподобань. Більше того, фанати співачки вибухнули коментарями. “Дуже гарна, номер один”, “Спекотно сьогодні у Мексиці”, “Настю, ви ідеальна”, “Потап кайфує”, – писали захоплені підписники.

Читайте також:  "Пора вже діток": Потап і Каменських зворушили ніжностями в мережі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.