facebook

“Воля чекає”: Новий поворот у справі Зайцевої. Українці не стримують обурення

Верховний суд розгляне касаційну скаргу на вирок від засудженої Олени Зайцевої, фігурантки кривавої аварії у Харкові із шістьма жертвами. Головний судовий орган країни відкрив провадження, підтвердила “Коментарям. Харків” адвокат потерпілих Лариса Матвєєва. “Так, на сайті Верховного суду з’явилася постанова про відкриття провадження. За скаргою Геннадія Дронова поки її немає”, – повідомила Матвєєва.



У касаційній скарзі адвокат Юлія Плетньова просить переглянути або скасувати вирок Київського районного суду Харкова від 26 лютого 2019 року і вердикт Харківського апеляційного суду від 14 серпня 2019 року. Верховний суд запросив у Київського районного суду Харкова матеріали кримінального провадження у справі про ДТП на Сумській.

Нагадаємо, 8 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечнікова у центрі Харкова зіткнулися автомобілі Lexus і Volkswagen Touareg. Першим авто керувала 20-річна Олена Зайцева, другим – Геннадій Дронов. Від зіткнення авто Зайцевої вилетіло на тротуар і на смерть збило групу пішоходів. Жертвами аварії стали 6 людей, ще 5 отримали поранення.

Українці обурені:
“Ага, воля чекає”, “Який жах”, “Та її довічно!”.

Читайте також:  Сьогодні Ліна Костенко святкує день народження. Історія незламної та незалежної письменниці (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.