facebook

Сумуємо разом: В Італії померла 19 річна українка

Сумуємо разом. В Італії померла наша землячка, 19 річна україночка



19-річна Ліліана Гринюк з Порденоне не вижила, вона померла в лікарні Удіне після двох днів агонії внаслідок серйозних наслідків аварії в Саурісі пізнім днем ​​неділі, 1 грудня. Дівчина, працювала в центрі Карні, отримала важку травму голови після падіння на сніг з саней. Інцидент стався близько 7 вечора у неділю: після аварії дівчину із Сауріса було прийнято до Толмецо, а потім перевели до реанімації лікарні Удіне. До 12 років вона жила з батьками в Мотта ді Лівенса, де відвідувала школу та грала в команді з міні-візок “Медуна ді Лівенца”. Потім переїхав до району Порденоне, де відвідувавала інститут “Зануссі”, який закінчила минулого року.

В понеділок, 2 грудня, ми отримали ПОГАНІ новини – йдеться на веб-сайті інституту “Зануссі” -Одна з наших студенток, яка закінчила в липні Ліліана Гринюк, впала на землю і була госпіталізована в реанімацію до лікарні Удіне. На жаль, Ліліана не пережила ніч і померла. Померти в 19 років – це щось невимовне, слів немає. Здивування відчутне, ми всі приголомшені, безмовні. Ви не можете померти в 19 років, але це сталося, і це сталося з однією з наших дівчат, яку ми всі знали і супроводжували протягом цих п’яти років школи. Ми збираємось навколо родини, родичів та друзів, які її любили.

Для всіх нас роздуми. Це не стосується подоби часу та сліпоти долі, це стосується використання нами часу, доступного нам. Будь то короткий чи довгий, ми всі покликані жити інтенсивно, не витрачаючи днів, без марної злоби, не намагаючись досягти марних і порожніх цілей. Ми покликані до щоденного зобов’язання вдосконалювати себе, будувати добрі стосунки, здійснювати добробут усіх, шукати правду.

Читайте також:  Рідні назвали причину смepті одного з найвідоміших діджеїв Avicii

Якщо ми коли-небудь будемо продовжувати все це, то так, наше життя, коротке чи довге, матиме повноту сенсу та сенсу, незалежно від нашої приналежності та віросповідання. Остання остання нота. Як тільки ми почули цю новину, кілька студентів, друзів Ліліани, негайно пішли до лікарні, щоб відвідати її, отримати якісь новини, бути поруч із матір’ю. Ми постійно оновлюємо умови, аж до остаточного результату.

Ці хлопці та дівчата виявили хор почуттів, прихильності, похвальної ніжності. Пам’ятка Ліліані». не намагаючись досягти марних і порожніх цілей.

Ми покликані до щоденного зобов’язання вдосконалювати себе, будувати добрі стосунки, здійснювати добробут усіх, шукати правду. Якщо ми коли-небудь будемо продовжувати все це, то так, наше життя, коротке чи довге, матиме повноту сенсу та сенсу, незалежно від нашої приналежності та віросповідання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.