facebook

Пожежа у коледжі в Одесі: місцезнаходження 15 осіб невідоме

Як повідомили в мерії Одеси, в результаті пожежі постраждали 26 осіб, з яких одна особа померла.



В Одесі на даний момент не встановлено місцезнаходження 15 осіб, які, імовірно, перебували в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу під час пожежі. Про це на брифінгу заявив заступник начальника управління організації досудового розслідування Головного слідчого управління НПУ Олександр Ковтун.

«Дійсно, надійшла інформація щодо встановлення місцезнаходження ще близько 15 осіб», – зазначив Ковтун. Як повідомили в мерії Одеси, в результаті пожежі постраждали 26 осіб, одна людина із яких – 17-річна студентка – померла. У числі доставлених до лікарні – 16 учнів.

За неофіційними даними, в числі зниклих – директор Інституту морської біології НАН України Борис Александров і вчений секретар установи Галина Іванович. Вони під час пожежі були в приміщенні.

Також невідомо місцезнаходження кількох учнів і співробітників коледжу.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа у навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії, під час пожежі постраждали понад 20 людей, з яких 9 – діти. Також повідомлялося про загибель 33-річної співробітниці коледжу. Рятувальники локалізували пожежу на площі 4 тис. Кв. метрів. Його ліквідація триває.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

Читайте також:  Франківчанка перемогла на масштабному забігу з перешкодами (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.