facebook

Савченко неочікувано заговорила про весілля і озвучила довжелезний список вимог до нареченого: “Стримує тільки…”

Колишня народна депутатка Надія Савченко зізналася, що доволі часто отримує пропозиції руки та серця. Щоправда, є одна річ, яка стримує чоловіків.



Катерина Осадча у “Світському житті” вдало пригадала, як минулого року на дні народження Дмитра Гордона Савченко епічно витанцьовувала під Вєрку Сердючку. Натомісць Савченко сказала, що цього року на святі буде танцювати з Василем Грицаком, який у свій час запроторив її до в’язниці.

Також Савченко у коментарі Катерині Осадчій, заявила, що їй часто пропонують вийти заміж.

“І поки що чоловіків стримує лише одне: я ще досі перебуваю під судами, нагадаю, за нібито скоєння терористичного акту. Тому поки ще чоловіки думають, хто зможе розділити зі мною мою досить непросту долю”, – підсумувала Савченко.

Потім Савченко перерахувала всіх, хто кличе її заміж і видала їх, як на духу. Так, за її словами, це політики, бізнесмени, бандити, військові, прості хлопці-робітники, і навіть будівельники. Як підкреслила Савченко, одним словом, великий набір.

Нагадаємо, у мережі з’явилася фотожаба на кумедну фотографію колишнього народного депутата Надії Савченко в компанії експрезидент України Леоніда Кравчука.

 

Читайте також:  У МОЗ оновили список карантинних зон: деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.