facebook

“Став батьком і збирає в Польщі полуницю”: Куди пропав скандальний Леонід Черновецький?

Зараз Леонід Черновецький живе за кордоном. Він активно веде сторінку в Facebook, де ділиться своїми думками щодо різних філософських і суспільно-політичних тем.



У грудні 2015 року Леонід Черновецький повідомив, що він побудував будинок в Грузії, проживає в Грузії вже 5 років і що він вирішив створити партію “За щасливу Грузію”. Однак в травні 2016 року представник партії “За щасливу Грузію” Георгій Кврівішвілі повідомив журналістам про припинення діяльності партії і відхід Леоніда Черновецького з політики.

У липні 2017 року колишній генпрокурор України Юрій Луценко заявляв, що, за його даними, екс-мер Києва виїхав з Грузії до Ізраїлю.

У вересні 2017 СБУ оголосила в розшук колишнього мера Києва Леоніда Черновецького. Як заявляли в відомстві, колишній мер розшукується як особа, що переховується від органів прокуратури. За даними правоохоронців, його місцезнаходження не відоме. Черновецький підозрюється в незаконному будівництві вертолітного майданчика на Парковій дорозі в Києві. Сам Черновецький порадив Службі безпеки України не шукати його там, де його немає.

Леонід Черновецький був одружений на юриста грузинського і вірменського походження Аліни Айвазової, від шлюбу з якою має двох дітей і чотирьох онуків.

У лютому 2012 року Черновецький одружився вдруге – на екс-співробітниці мерії Оленою Савчук, яка молодша за нього на 19 років. У січні 2014 року у них народився син Гавриїл, в червні 2014 роки Черновецький хрестив дитину в Грузії.

Українці жартують, що зараз скадальний політик “збирає в Польщі полуницю”.

Читайте також:  Київстар, Vodafone та lifecell заявили про нову безкоштовну послугу для українців за кордоном

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.