facebook

В аеропорту Львова сталася страшна НП з пасажирським літаком. Проводили евакуацію!

В аеропорту Львова в суботу, 23 листопада, сталася НП із літаком – він з`їхав зі злітно-посадкової смуги.



Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ГО “Варта1” Ігор Зінкевич, опублікувавши також фотографію з місця інциденту.

Уточнюється, що ситуація трапилася близько 09:00 із повітряним судном Boeing у міжнародному аеропорту імені Данила Галицького.

Крім того, відповідно до карти польотів, над Івано-Франківськом вранці 23 листопада літав літак сполученням “Стамбул – Львів”, який не міг приземлитися в аеропорту “Львів”.

Нагадаємо, у міжнародному аеропорту “Одеса” скасували всі рейси до 18:00 22 листопада в зв’язку з аварією Boeing 737-8F2 турецької авіакомпанії Turkish Airlines, який летів за маршрутом “Стамбул – Одеса”. Повітряні судна направляли в інші аеропорти.

Аварія з Boeing 737-8F2 стала другою в одеському аеропорту за добу. 20 листопада на зльоті в невеликого приватного літака відламалася стійка шасі.

Раніше український літак не зміг приземлитися в Чернівцях через густий туман. Рейс МАУ PS41 прямував із Києва. Повітряне судно із майже двогодинною затримкою все ж сіло в Чернівцях. Цього ж дня масові затримки рейсів були в Харкові. Причиною також став густий туман.

Читайте також:  Уже зовсім скоро: долар приготував потужний “удар” по гривні. Чого очікувати українцям?

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.