facebook

“Годували тільки манго, бананами і авокадо…”: Батьки-вегани заморили голодом до смерті сина

Пара годувала своїх чотирьох дітей тільки манго, бананами і авокадо. Померлий хлопчик за тиждень до смерті почав відмовлятися від їжі, а мати вважала, що це від того, що у нього ріжуться зуби.

В американському штаті Флорида батьки довели до смерті свого молодшого півторарічну дитину, якого годували тільки сирими овочами та фруктами.


35-річна Шейла О’Лірі подзвонила до Служби порятунку 911 і повідомила, що її маленький син не дихає, а її 30-річний чоловік Райан намагається реанімувати дитину. Медики, які прибули на місце, побачили вкрай виснаженого дитини. Він був уже мертвий.

Жінка повідомила, що вона з чоловіком і їх діти є веганами і харчуються тільки сирими овочами та фруктами: манго, рамбутанами, бананами і авокадо.

Померлий хлопчик за тиждень до смерті почав відмовлятися від їжі і пив тільки грудне молоко. Мати вважала, що це було пов’язано з тим, що у дитини різалися зуби.

Виснажений дитина важила всього 7,7 кг, що дорівнює середній вазі семимісячного малюка.

Медексперти встановили, що хлопчик помер від голоду. Пара була арештована. Чоловікові й жінці пред’явили звинувачення в невиконанні батьківських обов’язків і ненавмисному вбивстві. Судовий процес повинен початися на початку грудня.

Відзначається, що інші діти пари перебували в жалюгідному стані. У них виявили симптоми недоїдання.

Читайте також:  Викрадена в Києві пара повернулася додому

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.