facebook

Поспішав на похорон батька: з’явилися моторошні подробиці загибелі українських заробітчан у Польщі

З’явилися моторошні подробиці загибелі українських заробітчан у Польщі.



Односельці загиблих у сховищі з фруктами дядька та племінника не вірять у нещасний випадок.

Як пише ОВОДА, чоловіки родом з села Серетець Зборівського району. Старший чоловік Іван мешкав разом з дружиною і 13-річним сином у селі Чернихів Зборівського району. У молодшого загиблого – Ігоря сім’ї поки що не було. Проживав хлопчина в Тернополі, зустрічався з дівчиною.

Родина чоловіків підозрює, що поляк, на якого ті працювали, підлаштував спеціально нещасний випадок.

Загиблі українці поїхали на заробітки в підприємство де трапилася трагедія 14 серпня. А офіційно працевлаштували їх лише 8 листопада – за два дні до дня смерті.

Трагедія трапилася за кілька годин до того як Іван та Ігор мали б вже вирушати додому. Зранку за ними приїхав український перевізник, щоб забрати чоловіків та їхні речі. Їх почали шукати і виявилося, що вони обидвоє мертві лежать в фруктосховищі.

Родичі передають слова водія буса, що поляк почав його переконувати, щоб він тихенько поїхав з місця трагедії – в іншому разі його польська поліція теж буде допитувати, як свідка.

Односельці також не вірять в те, що знайдуть винних у цій трагедії. Мають і свої версії того, що могло трапитися. Кажуть, що хтось відкрив навмисно в фруктосховищі вікно, через яке і залізли в середину Ігор і Іван. І хтось за ними те вікно і закрив.

Поляк, у якого працювали Іван та Ігор, заявив родині, що він може самостійно тіла довести до кордону з Україну, але якщо йому заплатять 40 тисяч злотих”, – розповідає сусідка загиблих пані Наталя.

Читайте також:  “Гостра” нестача робочих рук: у Чехії відкрили кордони для заробітчан, подробиці

І додає, що старший Іван так поспішав приїхати додому, бо мусив йти на похорон рідного тата, який напередодні помер від інсульту.

Обидвох чоловіків поховали в селі Серетець Зборівського району, звідки вони родом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.