facebook

Поради для дівчат: як накачати інтимні м`язи

Качати можна не тільки попу і прес. Є значно пікантніші місця, які теж завдяки вправам можна зробити ще більш пружними. І це буде до вподоби не тільки вам, а ще і партнеру. Сьогодні розкажемо вам проте, як можна накачати м’язи тазового дна.

Самий класичний спосіб тренування – вправи Кегеля



(стискання і разжимание м`язів піхви). Справа в тому, що спочатку тренування інтимних м`язів прийшли до нас зі Сходу, а там для цих цілей використовували нефритові яйця і кульки. Сучасні лікарі радять вагінальні кульки і міостимулятори.

Програми тренування є різні, але важливо кожному підібрати для себе, те що до вподоби. Наприклад, щодня потрібно вставляти подвійні кульки на зчепленні діаметром чотири з половиною сантиметри і носи їх по три години, періодично напружуючи м`язи (кожні десять хвилин). Виконувати цю вправу варто 21 день по шість днів поспіль, один раз в тиждень – вихідний. Наступні три тижні носити кульки по п`ять годин.

Тепер заняття проходять за такою схемою: кожні 30 хвилин напружуй м`язи на 30 секунд, потім розслаблюй такий же проміжок часу, всього п`ять повторень. Наступні три тижні носити одну кульку більшої ваги – так як м`язи вже придбали тонус, він не буде випадати.

Дуже ефективною тренування інтимних м`язів в поєднанні із загальною фізичним навантаженням. Наприклад, під час бігу. У цей момент мускулатура розслабляється, і тобі доводиться сильніше стискати м`язи тазового дна – в іншому випадку кульки просто випадуть. Через це тренування стає більш продуктивним.

Ще один спосіб накачати м’язи – це міостимуляція. Будь-яка м`язова активність можлива лише за умови отримання від мозку слабкого електричного імпульсу, який вказує, скорочуватися м`язі або розслаблятися. Тому вчені запропонували замінити цей сигнал на електричний імпульс від приладу – за допомогою пристроїв під назвою міостимулятори.

Читайте також:  “Насолоджувались смертю”: У Сумах дві дівчини втопили у колодязі пару кошенят та зняли це на відео

Будь-який тренер пояснить, що зростання трицепсів і біцепсів – це гіперкомпенсация після пошкодження м`яза в процесі тренування: вона зміцнюється, щоб наступного разу не руйнуватися під впливом навантаження. Але якщо ти просто приліпити електроди до живота, твій прес додаткове навантаження, на жаль, не отримає. При найбільш оптимістичному сценарії прийде в тонус, але заповітних кубиків ти так і не дочекаєшся.

А ось у випадку з вагінальними м`язами, тонус – це саме те, що нам потрібно. За своїм обсягом м`язи тазового дна істотно поступаються біцепсу або пресу, тому слабкою стимуляції цілком достатньо. Вона зробить твоє піхву істотно вже, а твої відчуття від сексу інтенсивніше.

До речі, інтимні м`язи можна і перетренувати, якщо займатися без програми. Як результат ти, звичайно ж, отримаєш вузьку і сильну піхву, але її чутливість впаде, так як перекачати інтимне дно буде заважати нормальній роботі нервових рецепторів. А ось перетренуватися з міостимулятором практично неможливо, так як в нього вже вбудовані програми, розраховані на певні навантаження і обмежені за часом.

Фото із відкритих джерел

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.