facebook

Перевірок пенсіонерів не буде! Зеленський прийняв несподіване рішення. Що потрібно знати

Президент України Володимир Зеленський наклав вето на проект закону №1231 про верифікацію пенсій та інших державних виплат.



Про це йдеться в інформації на сайті Верховної Ради у четвер, 7 листопада.

У повідомленні говориться, що останній етап проходження документа – 7 листопада повернутий із пропозиціями президента, готується на розгляд з вето глави держави. Зараз текст пропозицій Зеленського до закону відсутній.

Проект закону, зокрема, пропонувалося ввести верифікацію державних виплат – пенсій, допомог, пільг, субсидій, стипендій (крім академічних), інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів, фондів загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування.

Верифікацію таких виплат пропонувалося здійснювати на інформаційно-аналітичній платформі.

Раніше ми писали, що в п’ятницю, 20 вересня, парламентарії підтримали за основу в першому читанні законопроект № 1231, який передбачає верифікацію пенсій та інших державних виплат.

Також ми писали, що 17 жовтня, на засіданні парламенту народні обранці ухвалили в другому читанні законопроект №1231, який передбачає впровадження верифікації пенсій та інших державних виплат в країні.

Читайте також:  ЧОМУ ДОРОЖЧАЄ БЕНЗИН ТА ДИЗПАЛИВО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.