facebook

Тримайте порох сухим! Зеленський емоційно звернувся до ветеранів!

Президент України Володимир Зеленський привітав воїнів та ветеранів із Днем інженерних військ та Днем ракетних військ і артилерії, згадавши в останньому про розведення сил на Донбасі. Про це повідомляє пресслужба ОПУ.

“Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії. Воїни-артилеристи завжди вважалися елітою війська та вирізнялися своєю організованістю, злагодженістю, точністю у розрахунках і влучністю вогню та ударів… Завдяки вашому професіоналізму у боях з російським агресором на Сході України збережено тисячі життів українських воїнів та цивільного населення. Вимагаю від вас і сьогодні, в умовах розведення військ, тримати “порох сухим” та бути одними із гарантів тиші, миру і безпеки по усій лінії зіткнення”



, – зазначив Зеленський

У привітанні із Днем інженерних військ Президент відзначив, що “на сьогодні цей потужний рід військ спроможний якісно виконувати завдання інженерного забезпечення в усіх видах бою”.

“Щоденно перебуваючи на межі ризику, ви самовіддано розміновуєте тисячі квадратних кілометрів української землі, проводите фортифікаційне обладнання бойових позицій, створюєте надійні смуги інженерних загороджень. Надважливою є ваша допомога місцевому населенню у відновленні інфраструктури міст і сіл українського Донбасу, зруйнованої російським агресором”, – вказав Глава держави.

Нагадаємо, раніше, Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна і Північноатлантичний альянс проведуть спільні навчання в Чорному морі. Про це заявив український президент на спільній прес-конференції з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.

Зеленський під час промови також повідомив про необхідність співробітництва з НАТО у питанні кібербезпеки.

“Україна і НАТО проведуть спільні навчання в Чорному морі”, – заявив Зеленський.

Окрім того, під час зустрічі український президент Володимир Зеленський наголосив, що його пріоритетними напрямками в роботі залишаються боротьба з корупцією та розбудова громадянського суспільства:

Читайте також:  Субсидії в Україні будуть призначати по-новому

“Щодо захисту прав національних меншин ми запевнили союзників, що Україна виконує всі рекомендації Венеціанської комісії щодо Закону України «Про освіту». Навіть більше, шість із семи рекомендацій українська сторона вже виконала”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.