facebook

“Занадто гаряче!”: Франківчанка Тіна Кароль спокусила шанувальників новим фото

Популярна співачка Тіна Кароль останнім часом не перестає дивувати фанатів своїми знімками та відео на сторінці в Instagram.



Співачка дуже часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Однак цього разу на сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм з’явився пікантні кадри, на якому артистка вирішила показати себе в неймовірному образі.

https://www.instagram.com/p/B4RfoUOBt3Y/?utm_source=ig_embed

Знаменитість цього похвалилася незвичайною фотосесією, позуючи в США і інтригуючи кліпом на свіженький хіт “Йди на життя”.

Тіна представила незвичайне фото – перший кадр з нової стильної фотосесії. На представленому колажі артистка вразила зворушливим виглядом в білій сукні зі стяжками, що лише підчеркнула її струнку фігуру та пишні форми. Образ співачки доповнює легкий макіяж і акуратна укладка. Ізюминку для образу Тіни дають саме невеличкі кросівки з різнобарвним принтом.

Ось що пишуть користувачі під новим фото в Instagram:

“Уляля», “капець ти ананасовий сік”, “уууух, занадто гаряче”, “Доброго ранку. Тільки відкрила очі, а тут така спокуса”, ”дай підказку, коли вийде кліп?”, «особливо на тобі воно таке красиве!!!”, “мені подобається це плаття!!!”, “У тебе немає жодної не цікавої фотографії. На кожній ти особлива, але скрізь – приголомшливо красива!» А ноги, а ноги, ноги, ноги. Краса неймовірна», – пишуть користувачі.

Читайте також:  Злодії у маршрутках: в Івано-Франківську обікрали двох дівчат

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.