facebook

“Знову рветься до влади, щоб нагодувати натовп дармоїдів”: У Мережі показали цинізм Порошенка. “Їжте, не обляпайтеся!”

29 жовтня на Донбасі розпочалось анонсоване раніше розведення війська у селещі Золоте. Про це повідомив міністр МЗС України Вадим Пристайко, а пізніше і президент України Володимир Зеленський.



У свою чергу українські добровольці і ветерани АТО розкритикували розведення і багато хто вважає це звичайною капітуляцією.

Свою думку з приводу розведення військ висловив і засновник добровольчого батальйону “Донбас”, екс-нардеп Семен Семенченко.

На думку колишнього депутата, розведення – це неправильний крок нинішньої влади, проте у першу чергу потрібно притягнути до відповідальності тих, хто це розпочав ще у 2014 році – колишню владу на чолі з експрезидентом Петром Порошенком.

“Це останній пост на цю тему. Задовбали. Не підтримую сьогоднішню політику Зеленського по Мінську але вважаю що боротися з капітуляцією треба починати з посадок авторів цієї капітуляції з 2014 року. За Крим, Мінськ, Іловайськ, Дебальцеве, за тисячі добровольців в тюрмах. Перш ніж починати істерити (під керівництвом реєстрових порохолюбів) про “образу ветеранів” треба пам’ятати як вони аплодували посадкам і побиттю інших ветеранів у той час коли вони були владою.

Не треба розповідати казки про те що “Порошенко не президент залиште його в спокої”. Він депутат і мільярдер і знов рветься до влади щоб нагодувати натовп дармоїдів які заполонили зараз всі фб. У боротьбі між зеленим і коричневим я особисто обираю Україну.

І останнє. Ось справжнє обличчя реєстрових “патріотів”, фотознімок їх “принциповості”, справжнє обличчя мародера який через слабкість нинішньої влади до сих пір гуляє на волі. Цинічні нахабні істоти – один в один путіноїди з Мордора!

3 березня 2018 року – їжте, не обляпайтеся!”, – написав Семенченко.

Читайте також:  Терористи готують новий наступ на Донбас, - Пентагон

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.