facebook

В обласній лікарні після коми помер молодий атовець. Рідні звинувачують медиків

Сьогодні, 29 жовтня на Прикарпатті поховали учасника АТО Дмитра Солодкого.
Чоловіка знайшли посеред вулиці і відвезли до обласної клінічної лікарні без свідомості. Через тиждень 29-річний Дмитро помер. Рідні чоловіка стверджують, що лікарі поставили неправильний діагноз, через що він і помер.

Як розповіла в розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо сестра померлого Іванна, 18 жовтня о четвертій ранку Дмитра на вулиці Галицькій знайшов перехожий і викликав швидку.

«Зранку наша сестра телефонувала до Дмитра, але трубку підняла якась жінка і сказала, що знайшла цей телефон у крові. Ми почали відразу ж шукати його по лікарнях і о 8 ранку знайшли в обласній. Лікарі написали п’ять діагнозів: забій головного мозку, панкреатит, проблеми з підшлунковою, але в жодному не було навіть згадки про запалення легень. А експертиза показала, що він помер саме від цього. В нього цілий тиждень була висока температура, а лікарі казали, що то від забою стовбура мозку, який відповідає за кровообіг, тиск, серце. Цим вони нам тиждень морочили голову. Брат просто згорів…»



, – зі сльозами розповідає жінка.

Іванна каже, що в результатах експертизи вказано, що забою мозку сильного не було, як і не було жодної гематоми чи крововиливу.

«Втім в результатах експертизи пише, що в мозку є пошкодження. І скоріш за все від тих сильних антибіотиків, які в нього вливали. Після похорону ми з сестрою одразу подаємо заяву в поліцію, щоб розслідували. З таким лікуванням в них ще не одна людина помре. У них був тиждень, щоб дізнатися, що з братом, а вони просто писали діагнози, казали, що знають чим лікувати, але не давали гарантії, що він виживе», – пригадує сестра.

Читайте також:  У зоні АТО воюють 8 тисяч росіян та 33 тисячі бойовиків, - полковник Галушко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.